Voluntariado
Voluntariado
child-774063_1920

Junta directiva

child-774063_1920

Junta directiva

previous arrow
next arrow

L’actual Comissió Executiva de la Plataforma esta formada per:

Toni Sorà – President (Fundació Monti-Sion Solidària) 

Ha realitzat estudis de grau i postgrau en empresa, turisme i ciències del treball. Professor de formació professional a la branca administrativa. Director gerent de la Fundació Sa Nostra entre els anys 2008 i 2012, on va poder coneixer molts dels programes de voluntariat que desenvolupen les entitats de Plataforma. Actualment participa com a voluntari a Fundació Monti-Sion Solidària, Càritas Mallorca i Fundació Patronat Obrer.

Miquel Coll Saltiveri – Secretari (Associació Dignitat i Solidaritat – ADIS) 

Formació Sanitària. Membre fundador i president de l’associació Dignitat i Solidaritat, en la qual participa des de fa més de 7 anys. Ha coordinat i dirigit diverses llars de menors en risc d’exclusió. Participa activament en diverses causes socials com el dret a l’habitatge, la prevenció dels desnonaments, la defensa de la renda bàsica universal, la defensa de la sanitat pública i dignificació del sistema de pensions públiques, …

Elvira Barrio Bestard – Tresorera (Creu Roja)

Josefa Garcia – Vocal (Associació de Voluntaris d’Eivissa). Dirigent activa i compromesa amb la societat més vulnerable. En l’actualitat exerceix càrrecs de responsabilitat a l’Associació Voluntaris d’Eivissa, en concret la vocalia responsable de l’àmbit social. També exerceix una altra vocalia d’àmbit social en l’Associació de veïns de Platja d’en Bossa. Una persona lluitadora que aposta pel voluntariat com a model de participació i transformació social.

Ana Moragues – Vocal (Fundació Tutelar Cian) 

Vinculada al món de la discapacitat des de fa 17 anys. Va iniciar la tasca voluntària a les Escoles d’Estiu d’Amadiba per a persones amb diversitat funcional.
Professional d’atenció directe des de 2008 en activitats d’oci, esports i recursos socials per a persones amb discapacitat. Exercint, des de 2014, com a treballadora social de la Fundación Tutelar Cian. Coordina plataformes nacionals per a la inclusió en la societat de les persones amb discapacitat, afavorint espais de participació activa en tots els àmbits.

Laura Rios – Vocal (Càritas Mallorca) 

Treballadora Social de professió i per vocació des de fa més de 8 anys. Coordinadora de l’Àrea de Voluntariat de Càritas Diocesana de Mallorca des del 2022, també ha treballat al territori, al programa d’Economia Solidària, al servei de Necessitats Bàsiques i accés a prestacions, ha participat a grups de treball de Participació, de Drets Humans, de Voluntariat i Formació. Considera una sort poder acompanyar a les persones voluntàries, desenvolupant la seva tasca amb il·lusió i energia. Les seves arrels fan que sempre tingui els peus a terra, i la seva experiència personal li ha donat el bagatge necessari per treballar amb tot tipus de col·lectius. Considera el Voluntariat una eina de transformació social.

Ana Sánchez – Vocal (Espiral) 

Titulada en Grau d’Infermeria. Experiència en el lleure com a participant, monitora, directora i voluntària d’activitats. Trajectòria a l’Entitat Espiral des dels seus inicis al Programa Obert fins al 2021, com a referent del programa a les barriades del Coll de’n Rabassa i Molinar. Actualment, presidenta de l’Entitat.

Maria del Carmen Soler – Vocal (ONCE) 

Va estudiar dret a la UIB. Pel que fa a trajectòria professional, ha estat directora de l’agència de l’Onze a Eivissa des de 1999 – 2002, fins al 2007 responsable del departament de serveis socials de l’Once a Balears, fins al 2022 presidenta del consell territorial a Balears i secretària general del cermi i tercer sector social, actualment és responsable de la unitat de serveis socials per a persones afiliades.

Carme Tarrafeta Alberola – Vocal (Sant Joan de Déu) 

Amb formació d’administració d’empreses, marketing, ciències polítiques i sociologia. Ha desenvolupat professionalment a esdeveniments esportius com els jocs olímpics de Barcelona , la Universiada de Palma i el Tennis Master Series de Madrid, a responsabilitats al Govern de les Illes Balears com a directora adjunta del gabinet del President del GOIB o Cap de Gabinet del Conseller de Treball del GOIB. Actualment és responsable de l’Obra Social i Voluntariat de Sant Joan de Déu a Mallorca.

Ana Belén Velasco – Vocal (AECC Illes Balears) 

Llicenciada en ciències del treball i diplomada en treball social actualment és la gerent de la Asociación Española Contra el Càncer a les Illes Balears
Consolidada trayectoria profesional en la gestión pública i privada de serveis socials, majoritàriament d’atenció a persones grans  i en la direcció d’equips multidisciplinars.