Jornada de Formació i Reflexió per la nova llei de voluntariat

nov. 16, 2017

La Plataforma del Voluntariat i la Conselleria de Cultura, Participació i Esports, el proper 4 de desembre, organitzen una jornada de formació i de reflexió sobre la llei de voluntariat emmarcada en els actes del Dia Internacional del Voluntariat (5 de desembre).

 

La jornada, que comptarà amb la ponència del professor Pablo Benlloch, doctor en dret, especialista en voluntariat i assessor la de la Plataforma Voluntariado España i del Ministerio de Sanidad, Servicios Sociales e Igualdad.

 

Es dividirà en dues sessions, la primera dirigida a tècnics i responsables polítics de participació i voluntariat de 9,30 a 12,30h. I la segona sessió dirigida a responsables d’entitats i de programes de voluntariat i a persones voluntàries que es realitzarà de les 16 a les 18,30h.

 

Es realitzarà a la Seu de la FELIB (c/ General Riera ,núm, 111, Palma ) i per videoconferència a l’Ajuntament de Maó (Pl. de Constitució,1, Maó), al Palau de Congressos d’Eivissa (Av. Doctor Camacho, Santa Eulària des Riu) i al Consel lnsular de Formentera (Pl. de la Constitució, 1, Sant Francesc Xavier).