Formacio bàsica del voluntariat online – #quedatacasa

març 19, 2020

Durant aquests dies i degut a la situació que estem vivint degut a la crisis provocada pel covid19, la Plataforma del Voluntariat de les Illes Balears volem oferir-vos a totes i tots la nostra formació bàsica de voluntariat online, que romandrà oberta durant tot el temps que duri el confinament i/o l’estat d’alarma.

Per inscriure-vos, heu d’emplenar el següent formulari: https://docs.google.com/forms/d/1v41AGI0lw6unx7va2GJVecYdL683FZ0lG0uFEfczDZM

En primer lloc comentar-vos que aquest curs té com a objectius:

  • L’adquisició dels coneixements bàsics del mon del voluntariat i de les entitats voluntàries.
  • Tenir una visió més completa i global de la situació actual del voluntariat a les Illes Balears.
  • Conèixer les normatives i recursos existents de voluntariat.

Els continguts de la formació estan enfocats cap a la consecució d’aquests objectius i les competències que d’ells es desprenen. Volem afegir que en tot moment disposeu de la possibilitat de contactar amb nosaltres per a tal d’ampliar/concretar o resoldre qualsevol tipus de dubtes.

Hem intentat que tant els continguts com les tasques a realitzar siguin accessibles i senzilles, ja que com hem comentat es tracta d’una formació bàsica. 

Desitjar-vos que la formació sigui del vostre agrado i convidar-vos a que ens faceu arribar qualsevol aportació, millora o dubte mitjançant la plataforma (missatge al perfil professor “Formació PLAVIB”), correu electrònic: formacio@plataformavoluntariat.org o al 900102979 (telèfon d’atenció al voluntariat – gratuït).

Finalment, en haver completat totes les tasques encomanades i un cop finalitzat el període establert de durada d’aquest curs, se us expedirà un certificat de realització del curs, d’una durada de 5 hores. Aquest certificat se us remetrà per correu electrònic, en cas d’estar interessats en tenir-ho en físic, podreu recollir-ho un cop passat el confinament / estat d’alarma a l’espai d’atenció al públic de la PLAVIB (Espai d’Entitats Isabel Rosselló i Girart de Palma, c. Felip II, 17, 3r pis, Palma).

L’equip de secretaria tècnica de la PLAVIB