Curs de formació de desenvolupament personal i formació del voluntariat de Telèfon de l’Esperança

juny 23, 2017

Com cada any el TELÈFON DE L’ESPERANÇA organitza els cursos de formació de desenvolupament personal i formació del voluntariat, amb l’objectiu d’augmentar la salut emocional i adquirir aprenentatges bàsics que ens ajudin a millorar la relació amb nosaltres mateixos i amb els demés.

El primer d’aquests cursos és el de CONÈIXER-SE PER CRÉIXER. Els continguts que es tracten estan dirigits a aprofundir en les tècniques i recursos personals que afavoreixen el propi desenvolupament personal i la possibilitat d’ajudar a altres persones.

OBJECTIU: Augmentar la salut emocional i adquirir aprenentatges bàsics que ens ajudin a millorar la relació amb nosaltres mateixos i els demés.

 

DIRIGIT A: Persones interessades en el voluntariat i en el creixement personal. Personal sanitari, docent, dedicat al treball social, etc.

 

CONTINGUTS: Estructura de la personalitat, món emocional, estructura relacional, vivència dels límits, autoestima, etc.

El curs inclou: una primera reunió informativa, un cap de setmana en règim intern i 10-12 sessions de seguiment setmanals de dues hores.

 

DIES:

– Reunió inicial dia 7 de Setembre a les 19:30h a la seu del Telèfon

(C/Miquel Marquès, 7 – 1er pis – Palma)

– Cap de setmana del 8 de Setembre a les 18:00h al 10 de Setembre a les 20:00h a la Casa d’Espiritualitat de les Germanes Franciscanes de Pina

(C/Germans Fundadors, 1 – Pina)

– Seguiments setmanals comencen la setmana del 18 de Setembre

 

PRE-INSCRIPCIÓ:

Fins dia 29 d’Agost al telèfon 971461112 o per email  palma@telefonodelaesperanza.org. Donatiu pel curs: contactar amb l’organització.

 

DESPESSES:

Estància i material – habitació doble  175 €. Habitació individual 250 €

Tots els pre-inscrits realitzaran una entrevista personal per seleccionar les persones admeses en funció de les places disponibles. Les persones que varen fer un curs anteriorment no és necessari.