Campanya “Suma’t al Voluntariat, Multiplica la Solidaritat”

nov. 10, 2022

Sumar-se a l’acció voluntària mitjançant les entitats de voluntariat, implica multiplicar la solidaritat, gràcies al treball conjunt amb altres persones voluntàries i emmarcat amb una organització que cerca sempre adaptar-se per assolir els seus objectius i seguir transformant. Per això, des de la Plataforma del Voluntariat en motiu del Dia Internacional del Voluntariat volem demostrar que sumar voluntariat és multiplicar solidaritat, i ho farem mitjançant una campanya a xarxes socials on es publicaran vídeos i imatges, on totes les persones voluntàries, d’entitats o sensibilitzades en l’acció voluntària puguin formar-ne part.

Per participar-hi, tant podeu assistir als actes en els que participarà la Plataforma del Voluntariat de les Illes Balears durant els dies previs al 5 de desembre, Dia Internacional del Voluntariat o fer-ho de forma autònoma amb el material que trobareu adjunt a continuació. Per participar haureu de seguir les següents passes:

  1. Fotocopia i retalla les imatges que trobareu a continuació, en qualsevol dels dos tamanys. Ho pots fer a doble cara, o aferrant les dues cares posteriorment. També pots crear el teu propi simbol de suma i multiplicació escrivint-hi “voluntariat” i “solidaritat”, sigues imaginatiu!
  2. Fes-te un vídeo girant el símbol de + “voluntariat” a x “solidaritat”, també pots fer-te dues fotografies amb les dues cares.
  3. Guarda el vídeo o les fotos fins el dia 5 de desembre o envia-les a la teva entitat de voluntariat o si vols a la Plataforma del Voluntariat, perquè el dia 5 es pengin des de les seves xarxes. Pots enviar les fotos per correu a plavib@plataformavoluntariat.org.
  4. El dia 5 de desembre, Dia Internacional del Voluntariat, penja els vídeos o les fotos a les teves xarxes socials personals o a les de l’entitat, escrivint-hi els hashtags #sumavoluntariat i #multiplicasolidaritat. També pots etiquetar a la Plataforma del Voluntariat perquè ho poguem compartir.

 

Descarrega’t, imprimeix i retalla les imatges per participar de la Campanya “Suma’t al Voluntariat, Multiplica la Solidaritat”

Tamany DinA4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tamany DinA3