DESCRIPCIÓ

Programa per donar suport en la dinamització del grup de socialització de l’entitat.


ÁMBIT

Social


LLOC

De manera general, l’activitat voluntària es realitzarà a la seu de l’entitat: C/Guillem Galmès, 2, entresòl 1ª, CP 07004 Palma (Illes Balears).

Però es farà ús d’altres espais i també ens desplaçarem per diferents zones de l’illa per tal que es puguin dur a terme les activitats de manera idònia.


DIA I HORA

Les reunions de coordinació entre la responsable de l’àrea i les voluntàries es programaran els dijous de 10 h a 12 h (No tots els dijous del mes, però de manera general s’ha de tenir disponibilitat en aquesta franja horària).

Per altra banda, també s’haurà d’assistir i dinamitzar les trobades mensuals del grup de socialitza!. Entre les 6 voluntàries i la responsable organitzarem, distribuirem i acordarem dates i horaris de les activitats en funció de la disponibilitat personal de cada una.


CARACTERISTIQUES PERSONES ATESES

Persones que formen part del col·lectiu LGTBIQ+


PERFIL DEL VOLUNTARIAT

Les persones que vulguin participar com a voluntàries han de ser majors de 25 anys.

Es valorarà tenir habilitats, coneixements i experiència en alguna de les següents matèries: -Coneixements en l’àmbit de lleure (recursos, eines, etc.). -Experiència en dinamització de grups. -Habilitats com: creativitat, organització, capacitat resolutiva, paciència i actitud d’escolta.


FUNCIONS

El voluntariat s’organitzarà per les activitats programades de manera mensual. Això implica tenir present el temp i les tasques que es requereixen per arribar a realitzar-les.

Cada persona voluntària aprendrà a: – Planificar, dur a terme i avaluar activitats. – Dinamitzar grups i gestionar conflictes. – Treballar en equip per treure la feina endavant.

 


ACTIVITATS

Voluntariat en la dinamització del grup de socialització de l’entitat.

L’àrea de socialitza pretén ser un punt de trobada per a persones LGTBIQ+ majors de 25 anys.

L’objectiu és potenciar un espai segur i de confiança en el qual es puguin consolidar relacions interpersonals sanes per tal que les persones que hi participin puguin ampliar la seva xarxa relacional i compartir temps, interessos i inquietuds.