DESCRIPCIÓ

Suport en tallers i activitats de persones amb diversitat funcional majors de 21 anys i organització de tallers específics, per tal de millorar les seves habilitats socio-laborals. 


ÁMBIT

Social, Educatiu


LLOC

Palma, C/ Gabriel Carbonell 105 , 07008, Son Gotleu


DIA I HORA

De dilluns a divendres de 9 a 13 o de 9 a 16h


CARACTERISTIQUES PERSONES ATESES

Adults amb discapacitat intel·lectual o del desenvolupament- amb diferents capacitats segons taller o activitat.


PERFIL DEL VOLUNTARIAT

Persones amb ganes de realitzar una acció voluntària dirigida a millorar la qualitat de vida de persones amb discapacitat intel·lectual adaptant-se a les necessitats de suport que es requereixen.
Persones amb capacitat per acompanyar, recolzar, motivar i fomentar l’autonomia en processos d’inclusió.
Proporcionar vínculos socials afectius a usuaris/as amb poques relacions socials o d’aïllament o situació d’institucionalització en un entorn residencial.


FUNCIONS

Servir a les persones amb discapacitat intel·lectual i trastorns del desenvolupament, en un entorn de qualitat, donant-li als suports personalitzats des d’una visió integral de la persona per a que tingui una vida plena. Suport i acompanyament durant l’activitat aportant valor social i inclusió a l’activitat.


ACTIVITATS

Acompanyaments en sortides a la comunitat, activitats festives, diades esportives i culturals. Activitats de dinamització a tallers i activitats: comprensió lectora, ioga, activitats lúdiques, jocs esportius, informàtica, emocions, gestió del diners, fotografia, clown, drets, …