DESCRIPCIÓ

Programa de suport i creació de diferents activitats i campanyes reivindicatives i accions de visibilització


ÁMBIT

Social, Educatiu


LLOC

Seu Ben Amics o altres
Carrer de Guillem Galmés, 2, entresuelo 1ª, 07004 Palma


DIA I HORA

Depenent de l’activitat, entre setmana o cap de setmana, matí i/o horabaixa


CARACTERISTIQUES PERSONES ATESES

Ben Amics – Associació Lesbiana, Gai, Trans, Bisexual i Intersexual de les Illes Balears és una associació sense ànim de lucre que combat la situació de discriminació legal i marginació social que sofreixen les persones del col·lectiu LGTBI. Treballa per aconseguir la plena igualtat i el respecte de la societat cap a la diversitat afectiva-sexual i de gènere. 


PERFIL DEL VOLUNTARIAT

El grup de voluntariat de Ben Amics és un espai segur, un grup amb força, divers i unit. Un entorn respectuós i agradable d’aprenentatge i lluita.

El perfil de la persona voluntària és general. Simplement ha de ser major d’edat i corroborar que aquesta té una ideologia i formació que s’inspira en el respecte i la defensa dels drets i llibertats fonamentals de les persones. Es demana a les persones voluntàries una disponibilitat mínima de tres hores a la setmana.


FUNCIONS

Realitzar suport i creació de diferents activitats i campanyes reivindicatives que es duen a terme en els diferents dies identitaris repartits durant tot l’any, així com en el dia de l’Orgull LGTBI+, dates en les quals Ben Amics surt al carrer per a donar visibilitat a la diversitat sexual i de gènere, facilitar informació sobre ella, donar a conèixer les activitats de l’associació, proporcionant informació sobre recursos i prestacions sociolaborals i suport psicològic especialitzat per a les es persones LGTBI+ etc.


ACTIVITATS

– Creació i disseny d’activitats i campanyes

– Preparació i participació de les activitats i campanyes

– Instal·lació de taules informatives

– Avaluació de les activitats i campanyes