Plataforma del Voluntariat de les Illes Balears
Veure al navegador

Butlletí informatiu

Novembre - Desembre 2018

Activitats

de la Plataforma del Voluntariat

Formacions Bàsiques al primer semestre del 2019

 

Per totes aquelles persones que vulguin incorporar-se a fer voluntariat o tenguin curiositat de conèixer més del que tracta, oferim les Formacions Bàsiques del Voluntariat que serveixen per tractar continguts en matèria de voluntariat com la conceptualització, els drets i deures del voluntari, l'acció voluntària, els tipus de voluntariat, les entitats que ofereixen programes de voluntariat,...

Les properes dates de formacions són les següents:

  • 31 de gener - 16 a 20h - Espai d'Entitats de Palma
  • 22 de març - 15.30 a 19.30h - Pendent de concretar a Eivissa
  • 30 de març - 10 a 14h - Espai Comunitari Litoral
  • 9 de maig - 16 a 20h - Pendent de concretar a Maó
  • 30 de maig - 16 a 20h - Espai d'Entitats de Palma

Quina formació específica de voluntariat voleu?



Per conèixer les necessitats de formació de les persones voluntàries us volem demanar que empleneu el formulari al que condueix l’enllaç següent: QUINA FORMACIÓ EN VOLUNTARIAT VOLS?

Informació

de les Entitats de la PLAVIB

Activitats de l'Associació de Voluntaris d'Eivissa

Voluntaris d’Eivissa, col·labora en els diferents àmbits de participació com som els Socials, Mediambiental, Culturals, Protecció als Animals els Esportius i altres, organitzats per les entitats e institucions de l’illa.

 

Amb motiu del Dia Internacional del Voluntariat, Voluntaris d’Eivissa ha sigut reconegut públicament per les administracions Consell i Ajuntament d’Eivissa.

També ha tingut menció i premi en el concurs de fotos “Captura El Voluntariat” organitzat per la Plataforma.

Properes activitats: 

  • 31-12-18: 
    • Àmbit Esportiu - Cursa atlètica “Pujada a la Catedral” circuit urbà.
  • 05-1-19: 
    • Àmbit Social – Cavalcada de Reis
    • Àmbit Social – Amb els programes d’activitats setmanals de les Residencies de l'illa.

Per més informació: info@voluntarisdeivissa.com

Diada del Voluntariado en Projecte Home Balears


El pasado sábado 17 de noviembre celebraron la Diada del Voluntariado en Projecte Home Balears con una gran torrada para los voluntarios/as, familiares, trabajadores/as y algunos usuarios/as.
Fue un día de convivencia agradable entre todos y todas...

Unas 160 personas disfrutaron de la torrada, de una gran cantidad de postres, de agradecimientos con premios para los voluntarios/as que han ayudado durante 20 años y acabaron con música de una banda de jazz.
¡Desde aquí, un enorme agradecimiento a los voluntarios y voluntarias por su gran ayuda!

Informacions

de la Plataforma del Voluntariat

 

Exposició itinerant d’Entitats de Voluntariat

L’exposició de les entitats de voluntariat de la PLAVIB ha estat els darrers mesos al Hall de Cort, al Col·legi Sant Josep Obrer, al Poliesportiu Municipal Germanes Escales i durant la setmana del Dia Internacional del Voluntariat al pati del Casal Solleric. Promocionant el voluntariat a les entitats seguim transformant.

Fotografia d'Anabel Sánchez, guanyadora del Concurs de Fotografia "Captura el Voluntariat"

Concurs de Fotografia "Captura el Voluntariat"

La PLAVIB ha organitzat, amb el finançament de l’Obra Social ”la Caixa”, el concurs de fotografia Captura el Voluntariat. Es presentaren gairebé 50 fotografies fetes per persones voluntàries, professionals o persones relacionades amb el voluntariat.

Finalment el jurat composat per persones amb coneixements d’imatge i de voluntariat, seleccionà la fotografia guanyadora, presentada per Anabel Sánchez de l’entitat ASDICA, que es dugué el primer premi. A més, les altres 11 fotografies finalistes, foren també premiades. Les 12 fotografies formaran part del calendari 2019 de la Plataforma del Voluntariat.

Campanya #LaMàQueTransforma

Gran part de les entitats de la PLAVIB i persones amigues o interessades del voluntariat han participat de la campanya #LaMàQueTransforma amb motiu del Dia Internacional del Voluntariat.

La campanya convidava a fer-se fotografies amb les mans gegants per la promoció i posada en valor del voluntariat i publicar-les el dia 5 de desembre, Dia Internacional del Voluntariat. Podreu veure-les amb el vídeo que trobareu a continuació.

Dia Internacional del Voluntariat 2018

Dia 5 de desembre, és el Dia Internacional del Voluntariat i del Desenvolupament Sostenible, i com cada any aprofitam aquest dia de celebració per sortir al carrer amb les nostres entitats, donar a conèixer l’acció voluntària i posar-la en valor. També, s’exposaren totes les fotografies participants del concurs Captura el Voluntariat, i es donaren els premis a les 12 fotografies finalistes.

L’acte comptà amb la participació de persones voluntàries i responsables d’entitats, de responsables polítics i de càrrecs de l’Administració entre ells la consellera de cultura, participació i esports, Fanny Tur, el vicepresident del Consell de Mallorca, Jesús Jurado, la regidora de participació i el director de participació de l’ajuntament de Palma, Eva Frade i Joaquin De Maria i el director d’IB-Jove, Joan Ferrà. També hi participà Diego Riera, responsable d’Acció Social de Caixabank a les Balears.

Tancam un any molt formatiu


Acaba l’any i començam a fer mirades cap enrera de la feina feta, a destacar la gran activitat formativa que hem tengut on s’han realitzat 7 formacions Bàsiques amb un totat de 147 persones formades i en relació a les formacions específiques, han estat 14 en les que 153 persones hi han participat. Per seguir transformant, s’ha de seguir formant!

 

 

Copyright © Plataforma del Voluntariat
Avís legal

Vols canviar com rebs aquest butlletí?
Tu pots actualitzar les teves preferències o desubsciure't d'aquest butlletí
Amb el suport de: