*|MC:SUBJECT|*
Plataforma del Voluntariat de les Illes Balears
Veure al navegador

Butlletí informatiu

ESTIU 2017

Activitats

de la Plataforma del Voluntariat

Nou espai d'atenció al públic

Nou espai d'atenció al públic. Hem canviat l'espai d'atenció al públic! Ens trobareu a l'Hotel d'Entitats de l'Ajuntament de Palma dedilluns a divendres de 10 a 14h i de dimarts a dijous de 17 a 20h. Us hi esperam!

Troba't amb la Comissió de Codi Ètic de la Plataforma del Voluntariat

Les reunions de la Comissió de Codi Ètic estan obertes a que persones voluntàries i entitats hi participin tant per resoldre dubtes com per suggeriments. Aquestes trobades es faran els següents dies de 18 a 19h: 30 de novembre de 2017, 1 de febrer de 2018, 5 d'abril de 2018 i 7 de juny de 2018 20 de setembre de 2018

Voluntariat a la Cursa solidària “Tots amb Obert”

Cerquem voluntaris puntuals per donar una mà a la cursa III 'Tots amb OBERT' del proper dia 21 d'octubre. Que col·laborin en tasques de suport a l'organització: lliurament de dorsals i camisetes a atletes, acompanyament a infants en curses infantils, suport a atletes al llarg de l'itinerari, lliurament medalles a infants, dinamització activitats infants,...

Espiral cerca monitors/es per obrir un ESPLAI

Ets jove i tens ganes de fer coses? A Espiral cerquen gent per fer de monitors a l'esplai que volen obrir al Coll d'en Rabassa. Si estàs interessat/da no deixis passar aquesta gran oportunitat de passar-ho bé i conèixer gent alhora que treballes amb infants. Informació i contacte a esplai@espiralonline.org o al telèfon 686 58 14 11 (Laura Velilla)

Celebració dels 30 anys de Projecte Home Balears

Projecte Home Balears va celebrar el seu 30 aniversari el 31 d'agost amb la presència d'autoritats, voluntaris, familiars altes terapèutiques, treballadors i usuaris. Es va celebrar en un ambient distès i senzill, però ple d'emocions i valors. Els programes terapèutics havien preparat un circuit representant cadascun un valor. Jesús Mullor, president executiu, va començar l'acte recordant els valors i filosofia que representa l'entitat. Vam veure un vídeo en el qual personatges destacades de la nostra societat van felicitar a l'entitat.

Tres altes terapèutiques van explicar les seves vivències en PHB i el poder deixar enrere les addiccions. Vam gaudir també d'un vídeo en format de taula rodona amb altes terapèutiques. Tomeu Català va tancar l'acte agraint a tots els que han donat suport PHB durant aquests 30 anys.

Voluntariat a Voluntaris d’Eivissa

Activitats que pots participar i dintre dels àmbits d’actuació que es van programant com són: Culturals, esportives, medi ambient, socials, protecció als animals. Cada setmana el dimarts i dijous atenció a les persones grans a la residència hospital de Cas Serres d’Eivissa Participació a la gran recollida d’aliments els dies 1, 2 i 3 de desembre a tota l’illa d’Eivissa. Per més informació a: info@voluntarisdeivissa.com

Informacions

de les entitats de la PLAVIB

Assemblees Ordinària i Extraordinària PLAVIB 2017

El passat 7 de setembre la Plataforma de Voluntariat celebrà la seva Assemblea Ordinària amb la participació de les entitats membres per passar comptes de les activitats fetes, oferir un espai de participació i debat, i aprovar lentrada de tres noves entitats: Asociación Española Contra el Cáncer, Fundación Diagrama i Moviment Escolta i Guiatge de Mallorca.

Posteriorment, el dia 10 d'octubre es realitzà l'Assemblea Extraordinària amb els dos punts d'elecció de càrrec de Comissió Executiva i d'entrada d'entitats. La Comissió Executiva quedà constituida per en Xavier Torrens d'Espiral com a president, Ulla Eriksson de Projecte Home amb el càrrec de tresorera, Maria Antònia Vives d'Amadiba com a secretària i na Juana Lozano de Creu Roja a la vocalia. També s'aprovà l'entrada de les entitats ASDICA i Fundació Pere Tarrés-MCECC-GDEM.

Audiència amb la Presidenta de les Illes Balers

Membres de la Comissió Executiva de la PLAVIB, el 21 d’agost, varen ser rebuts per la Presidenta de les Illes Balears, Francina Armengol amb una trobada on es transmeté la tasca del voluntariat a les Illes i la necessitat dels suports institucionals per una millora de l’acció voluntària.

Tríptic Codi Ètic “Voluntariat, a què jugam?”

S’han realitzat tríptics per la difusió del Codi Ètic de la PLAVIB i les seves entitats. El Codi Ètic ha estat resumit i editat en format de joc de taula per exposar les regles del jocs del #voluntariat.

Cafès Dinamitzats a Manacor i Inca

Aquest estiu hem realitzat dos Cafès dinamitzats per parlar de Voluntariat, a Manacor i a Inca. Els participants debateren sobre temes des de diferents perspectives: persones voluntàries, entitats de voluntariat i administracions públiques; i com totes es relacionen amb l’acció voluntària. Unes trobades molt productives a la part forana de Mallorca, de les quals haurà noves sessions que difondrem properament.

Formacions en Voluntariat setembre, octubre i novembre

Llançam cinc noves formacions específiques per persones voluntàries que vulgui aprofundir en els seus coneixements i aptituds en la seva acció voluntària. A més, el proper 28 de setembre i el 25 de novembre es realitzaran les Formacions Bàsiques del Voluntariat. Totes les formacions gratuïtes i us hi podreu inscriure i trobar més informació a la web de la Plataforma de Voluntariat.

Tercera sessió del Fòrum del Voluntariat

La tercera sessió del voluntariat es realitzà el passat 4 de juliol, valorant la feina feta des de les comissions del Fòrum i amb l’adaptació de la Llei de Voluntariat com a principal repte. Molta feina per endavant, però amb molta predisposició i empemta per dur-la a terme!

Copyright © Paltaforma del Voluntariat
Avís legal

Vols canviar com rebs aquest butlletí?
Tu pots actualitzar les teves preferències o desubsciure't d'aquest butlletí






This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*

*|REWARDS|*