Plataforma del Voluntariat de les Illes Balears
Veure al navegador

Butlletí informatiu

Febrer - Març 2018

Activitats

de la Plataforma del Voluntariat

Presentació Memòria 2017 i Taula Rodona Voluntariat i Empresa

El proper dimecres 25 d’abril la PLAVIB presentarà la seva Memòria del passat any 2017. A més, es realitzarà una taula rodona sobre Voluntariat i Empresa, amb la participació de [...]. L’acte es realitzarà a la sala Georges Bernanos del Caixa Fòrum de Palma a les 18h.

 


Formacions de Voluntariat


Seguim formant a persones interessades en el voluntariat amb tres formacions bàsiques, una d’elles a l’IES La Ribera i la formació en Gestió de Grups organitzada per l’Ajuntament d’Eivissa. Ja us podeu inscriure a la propera Formació Bàsica del Voluntariat del 14 de juny, a: http://plataformavoluntariat.org/ca/formacio/formacio-basica-del-voluntariat/

Informació

de les Entitats de la PLAVIB

 

Concert Projecte Home Balears a la Seu


Es celebra, el passat dilluns de Pasqua, el XI concert a benefici de Projecte Home Balears a la Seu. L'Orquestra Simfònica de les Illes Balears i el Cor de la UIB van interpretar magníficament el Rèquiem de Verdi. Presidí l'esdeveniment, com cada any, La Reina emèrita Sofia acompanyada per la seva germana, el president de Projecte Home Tomeu Català, la presidenta del Club Rotari Juníper Serra i la presidenta del Govern Francina Armengol. Des de l’entitat agraeixen la gran resposta del públic que omplí la Seu.

Berenars per compartir a Naüm

Una de les accions que es realitza amb l’equip de voluntariat són els berenars mensuals. Un pic al mes tot el voluntariat de l’entitat es reuneixen al seu espai amb l’objectiu de compartir, avaluar, informar, i cohesionar al grup. A aquests berenars s’informa de les activitats que es realitzen amb els infants i amb ells/elles, comenten cóm es senten, intercanvien experiències i realitzen dinàmiques per conèixer-se millor i per gaudir més de l’experiència.

 

Participació dels Voluntaris d’Eivissa

Podeu participar amb l’entitat amb els diferents àmbits d’actuació, com és als Hospitals Residències de persones grans, programes i cures personals i acompanyament, També a les campanyes d’estalvi d’aigua i informació sobre la posidònia. Per més informació en: info@voluntarisdeivissa.com
 

Inauguració de l’empresa, Eines x inserció de Càritas

Inaugurada EINES x INSERCIÓ, l'Empresa d'Inserció entorn l'activitat tèxtil, de recollida, valorització i comercialització de roba de segona mà promoguda per Càritas Mallorca.

Té com eix que persones amb dificultats per accedir al món laboral puguin realitzar itineraris personalitzats a partir d'un contracte laboral d'inserció per posteriorment arribar a un treball ordinari. L'empresa d'Inserció s'engloba dins el projecte d'Economia Social on es fomenta el consum responsable, la reutilització i el reciclatge, garantint un destí ètic del producte i respectant el medi ambient en tot el procés de recuperació de la roba de segona mà.

Informacions

de la Plataforma del Voluntariat

Ajuts Colonya Caixa d’Estalvis

Aquest passat divendres 13 d’abril Colonya Caixa d’Estalvis ha otorgat les subvencions a associacions a partir de les contribucions a l’estalvi ètic de l’entitat. La PLAVIB i algunes de les entitats membres, han rebut aquestes subvencions pel desenvolupament de programes socials.

Presentació d'esborrany de la nova llei de voluntariat

Amb motiu d’exposar les novetats de l’esborrany de l’avantprojecte de la nova llei de voluntariat de les Illes Balears, s’organitzà la presentació del dit document que en aquell moment es trobava en exposició pública. La xerrada comptà amb la presència de responsables d’entitats, de partits polítics, de Manel Santana, Director General de Participació i Memòria Democràtica i, Fanny Tur, la Consellera de Cultura, Participació i Esports. Podeu veure el vídeo a continuació:

Premi Ramon Llull per al TSSIB

S’otorgà al Tercer Sector Social de les Illes Balears, del què la PLAVIB en forma part, el premi Ramon Llull 2018. Un indicació de la bona feina que s’està fent des de la xarxa d’entitats a la nostra comunitat.

Nou nom de l’Espai d’Entitats

L’Ajuntament de Palma, canvià el nom de l’espai on la Plataforma del Voluntariat ofereix l’atenció al públic a Espai d’Entitats Isabel Rosselló i Girart, donant valor a la tasca de l’activista veïnal del Camp Redó que treballà per millorar les condicions i la dinamització de la barriada.

outline-light-facebook-48.png
outline-light-twitter-48.png
outline-light-link-48.png
outline-light-forwardtofriend-48.png
Copyright © Plataforma del Voluntariat
Avís legal

Vols canviar com rebs aquest butlletí?
Tu pots actualitzar les teves preferències o desubsciure't d'aquest butlletí
Amb el suport de: