LOGO PLATAFORMA

Butlletí informatiu

(plataforma del voluntariat de les illes balears)

OCTUBRE 2015

Propera Formació Bàsica del Voluntariat

El proper 30 d’octubre es desenvoluparà una Formació Bâsica del Voluntariat de la PLAVIB, a la seu de la ONCE al carrer Manacor de Palma, de 16 a 20h.

La formació va dirigida a totes les persones que han començat recentment a fer voluntariat a algun programa o aquelles persones que estan interessades en conèixer el món del voluntariat.

Trobada de voluntaris

El proper 7 de novembre es realitzarà una jornada lúdica a Sa Torrentera, finca de la Fundació Maria Ferret, per a totes les persones voluntàries de les entitats de la PLAVIB.

Algunes de les nostres entitats realitzaran activitats pels voluntaris en un entorn natural que doni peu a la intercanvi d’opinions, a la formació i sobretot a la diversió.

Per inscriure’s s’ha d’emplenar el formulari a la web de la PLAVIB: www.plataformavoluntariat.org

Assemblea Extraordinària

El 30 de setembre es celebrarà l’Assemblea Extraordinària de la PLAVIB, amb el motiu d’afegir com a membres a les entitats que els darrers mesos han demostrat el seu interès de formar part de la Plataforma. Sonrisa Médica, APNEEF, Voluntaris d’Eivissa, Fundació Tutelar Cian i Club Esportiu Blau. Seguim creixent, seguint transformant.

La PLAVIB més participativa

Durant els mesos d’estiu els membres de la Comissió Executiva han estat presents en trobades i activitats d’entitats, donant suport i participant activament. El final de curs de les escoles d’estiu d’Amadiba, la presentació de la nova ser de Projecte Home Balears, el dia internacional de la joventut.


Presentacions als nous dirigents polítics

Els membres de la Comissió Executiva s’han reunit amb els regidors de Palma Aligi Molina i Miquel Comas i amb Miquel Gallardo, director general de participació i transparència del Govern de les Illes Balears. S’han transmès les impressions i reflexions de la PLAVIB, apostant per la qualitat i el reconeixement en matèria de voluntariat.

Esperam en breu poder xerrar amb la Consellera de participació, transparència i cultura, el conseller de participació i vicepresidencia del CIM i el Batle de Palma.


Participació a Escuela de Otoño

El proper mes d’octubre en Gerard, tècnic de la PLAVIB i na Marta Aguado, voluntaria de Creu Roja i membre de la comissió de Codi êtic participaran a les XX Escuela de Otoño que amb el titol “Dos decadas superando desigualdades” es dura a terme a la ciutat de Cordoba.

Més informació a "Dos décadas superando desigualdades" en la Escuela de Otoño”



Projecte Home Balears presenta la nova seu

El passat 19 d’agost, es celebrà a Projecte Home Balears el seu 28é aniversari, i alhora s’inaugurà la nova seu a Son Morro. Aquesta nova seu és la primera realment de propietat de la organització i l’11 de juny es va fer una visita guiada a un petit grup de voluntaris perquè coneixessin les instal·lacions.

A l’acte d’inauguració assistiren unes 2000 persones entre familiars, voluntaris, treballadors i amics. Presidí l’acte S.M La Reina Sofia, juntament amb el president de l’entitat Tomeu Català. Es va contar també amb la presència de la majoria d’autoritats de l’illa. Fou un acte senzill i amb molts de sentiments.

Preneren part dos dels treballadors més antics, parlant de les seves vivències i records en el Projecte, s’entregà una estatueta a S. M. La Reina en agraïment pel seu suport i, com a sorpresa al president Tomeu Català, actuà un conjunt musical format per treballadors de l’entitat. Es va concloure amb un gran berenar.

Inici del Programa de Racó Cívic i Social

Des de el Projecte Socioeducatiu Naüm ens animen a tota persona interessada en realitzar un voluntariat amb infants. Ja que a partir de dia 5 d’octubre s’inicia el Programa de Racó Cívic i Social, que consisteix en donar un reforç educatiu als seus usuaris amb les seves tasques escolars, a més d’oferir un espai d’oci educatiu i social.

Els dies són dilluns i dimecres de 16.30 a 18.30.

Tota persona interessada es pot posar en contacte amb l’entitat al correu: raco@naumsonroca.es,
a l’atenció de Silvia Marote.

Cursa Popular i Solidària d’ESPIRAL

L’entitat Espiral - prestadora de serveis a la infància i joventut, ens convida a participar a la cursa solidària que estan organitzant pel 24 d’octubre a la zona del Molinar i el Coll d’en Rabassa.

Cerquen tant gent voluntària que vulgui participar en l’organització de la cursa, com persones que s’engresquin a córrer els dos recorreguts, de 5 i 10 km. Apart de la cursa hi haurà activitats paral·leles per petits i grans. I es conclourà amb una fideuà al Parc de Son Parera.

Per més informació contactau al correu programes@espiralonline.org, amb l’assumpte “Cursa Solidària”.

© Plataforma Voluntariat 2014

Avís legal

Adreça electrònica: plavib@plataformavoluntariat.org

Telèfon: +34 650801026

Facebook
Twitter