LOGO PLATAFORMA

Butlletí informatiu

(plataforma del voluntariat de les illes balears)

JULIOL 2015

Nova comissió executiva

El passat 15 de juny es va dur a terme l’assemblea anual de la Plataforma de Voluntariat de les Illes. Enguany tocava renovació de càrrecs de la Comissió Executiva. Ara la Comissió executiva esta formada per Xavier Torrens d’espiral, Marian Vives d’Amadiba, Ulla Erikson de Projecte Home, Juana Lozano de Creu Roja, Kiko Munar de Predif i Aina Cànaves de Fundació Maria Ferret.

També l’assemblea va ratificar l’entrada com a membre de ple dret de la Plataforma a la Fundació IReS.



Taller de Transferències i canvis posturals

Des d’Abdem, entitat que forma part de Predif IB amb col·laboració de la Plataforma del Voluntariat de les Illes, oferírem el passat dilluns 29 de juny un taller formatiu sobre transferències i canvis posturals dirigit a totes les persones que desenvolupen la seva acció col·laborant amb l’atenció de persones amb mobilitat reduïda.

La formació es va dur a terme a la seu d’Abdem al Passeig de Marratxí, 15 de Palma.

Formació Bàsica de Voluntariat

El proper divendres 10 de juliol es desenvoluparà la propera formació bàsica de voluntariat de la Plataforma.

De 16 a 20h a la seu de l’ONCE a Palma.

La formació va dirigida a totes les persones que han començat recentment a fer voluntariat a algun programa o aquelles persones que estan interessades en conèixer el món del voluntariat.

Inscripcions mitjançant formulari a l’apartat de formació de la plana web de la PLAVIB.




Campament d’estiu OJE-Illes Balears



OJE Illes Balears organitza el seu campament d’estiu per nins de 6 a 18 anys al Campament de Biniparratx, Menorca. Hi romandran des del 17 al 28 de juliol i tendrà un preu de 270€ per afiliats i 300€ per no afiliats, amb descomptes per germans. Més informació al seu correu: ojeilles@ojeilles.com

Escola d’estiu de Mater Misericordiae



En el centre de Mater Misericordiae es realitza una escola d’estiu per persones amb discapacitat física i psíquica. Es cerquen voluntaris responsables, actius i compromesos per realitzar tasques de recolzament als monitors. Es realitzaran activitats de tallers manuals, esports i excursions entre les 9h i les 16.30h. Més informació a: mater@orgmater.org

Escola d’estiu a Son Roca del Projecte Socioeducatiu Naüm



A la barriada de Son Roca, entre els dies d’estiu de 29 de juny a 27 d’agost s’organitza una escola d’estiu per nins d’entre 4 a 14 anys. Es realitzaran tot tipus d’activitats: jocs d’aigua, manualitats, esports, sortides, tallers de teatre, de cuina,… i a més, durant l’agost es faran dues hores de reforç escolar.

Cerquen voluntaris per donar suport als monitors i monitores, participant de la dinamització i el joc amb els infants i joves. Qui s’animi gaudirà d’un estiu ben divertit. Més informació al correu: racoeducatiu@gmail.com

Onada de calor – Creu Roja


Creu Roja organitza aquest voluntariat específic pels mesos de juny a setembre, en el què es realitzaran visites domiciliàries a persones majors de 65 anys o en situació de risc enfront el calor, per aconsellar envers conductes adients enfront les temperatures extremes i un seguiment telefònic durant els mesos d’estiu.

L’entitat cerca voluntaris majors de 18 anys els quals podran pactar un calendari en funció de la seva disponibilitat.
Si estau interessats podreu rebre més informació en aquest correu: elbabe@cruzroja.es



© Plataforma Voluntariat 2014
Avís legal

Adreça electrònica: plavib@plataformavoluntariat.org

Telèfon: +34 650801026

Facebook
Twitter